fredag 23 november 2012

...

Ok nu är det så att en kompis till mig har en kompis som hade våra problem. De blev gravida, men fick inte behålla barnen. De gjorde IVF och lyckades på 2:a försöket. Så att ja, nä, nu släpper jag den. Vår problematik betyder inte att IVF är meningslöst. Jag gläds istället åt våra fina ägg och tänker att vi kanske då slipper fler äggplock i alla fall.

Så, skål då!

/C

2 kommentarer:

  1. Jag tittar in och meddelar att efter 5 mf så gjorde vi ett ivf och det har än så länge gått bra. Jag är i v 35 nu. Jag blev visserligen behandlad med progesteron och prednisolon till v12 och trombyl och fragmin från insättning och ska sluta med det i v37.
    Gick på RMC i Malmö och krävde att vi vid ivf skulle gardera med allt!
    Vad som gjort skillnad är så klart omöjligt att säga men jag skulle inte hålla det för helt otroligt att det var urvalet vid själa ivfen. Av fem befruktade dog trots allt alla utom en.

    Lycka till

    SvaraRadera
  2. Hej och tack för du berättade din historia! Underbart för mig att höra. Någonstans, trots lite hopplöshet mellan varven, vill jag ju kunna berätta samma sak om 35 veckor. Det svåra med missfallen är ju att man inte kan veta varför det blir som det blir...

    Tack igen, det ger mig hopp om framtiden!
    /C

    SvaraRadera