måndag 26 november 2012

Idag var dagen...

En blastocyst i magen och 4 blastisar till frysen! Underbara resultat! Läkaren poängterade hur ovanligt det var att det blev så många efter en långtidsodling och att vårt resultat var ovanligt bra. Detta innebär att vi har 5 försök om alla klarar frysning och tining. Man kan ju lugnt säga att vi är nöjda och att nerverna nu har släppt lite. Läkaren ordinerade dessutom prednisolon (5mg) vilket kändes bra eftersom vi har funderat på det en del. Nu blir det alltså progesteron, folsyra och prednisolon. Inga sprutor utan bara tabletter vilket också känns enkelt och bra.

Nu ska jag vila och ligga lågt tills den 8/12 när det är test dag. Nu hoppas vi på ett fint pluss den dagen och ännu mer på ett VUL med hjärtslag lite längre fram. Ett steg i taget.

Kram
/C

3 kommentarer:

  1. Whohooo!!! Tänk nu är du gravid :-) Du har ju faktiskt ett befruktat ägg i din mage- och jag tycker vi säger att det är så tills motsatsen bevisats ;-)

    Vad spännande!! :-)

    Anna i gbg....

    SvaraRadera
  2. Håller alla mina tummar och tår för att det ska gå bra.

    SvaraRadera
  3. Tack snälla ni :) Alla tummar och tår tas emot ;) Vi kämpar på att behålla hoppet och ta en dag i taget. Det ska helst "nojas" så lite som möjligt...
    Kram

    SvaraRadera