fredag 27 juli 2012

Löfte kanske?

Ok, OM vi skulle bli gravida och kanske eventuellt en dag se ett levande foster på VUL och kanske möjligtvis vara gravida i sisådär 40 veckor så inser jag ju också att den tiden kommer vara orolig och läskig ganska länge innan man kanske typ eventuellt kommer kunna slappna av. Då är det inga fler kanske eventuellt. Nä, för då lovar jag mig själv att börja fördriva tiden med annat pyssel så jag skulle kunna slappna av. Jag kommer då fixa symaskinen och börja sy!!!! Kan ju erkänna att jag aldrig riktigt sytt nåt förr så det skulle ju varit en utmaning vill jag lova. Jag har egentligen INGET tålamod och jag vet hur jag kan bli om maskinen skulle strula. Svetten börjar sippra ur skinnet, andningen hamnar högt upp i bröstet och röda flammor bor utanpå mitt skinn. Slänger skiten i en hög och vägrar plocka upp det igen. Allt detta ska övervinnas :) Vet inte varför det känns som en bra ide, men det är ett infall som jag ska försöka hålla mig till. Kanske eventuellt kunde den aktiviteten göra mig gott. Kanske i alla fall, men helt oklart varför  ;)

 Trevlig helg!

4 kommentarer:

  1. Hej du. Kommer inte ihåg om jag kommenterat innan om just det jag skriver nu. Har jag gjort det innan så... ursäkta. :) Jag har en missbildning på livmodern (uterus bicornis) - hjärtformade livmoder med två hålrum. Det finns en variant på denna missbildning där väggen mellan hålrummen inte är "äkta" livmodervävnad utan muskelvävnad (septum). Den kan opereras bort rätt enkelt. Vid mitt senaste möte med specialist MVC så berättade läkaren att jag hade tur som inte hade septumvarianten då det var en stor orsak till upprepade missfall. Tydligen kan det befruktade ägget inte fästa riktigt i septumet. Missbildningen kan inte upptäckas med VUL om man inte vet om den. Min upptäcktes genom en äggledarspolning.
    Tänkte mest att det kanske kunde vara en orsak till era problem och om ni inte fått det undersökt kan det vara värt att kolla upp.
    Håller tummarna för er.

    /Andrea

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Andrea! Tack för din kommentar. Tror inte du skrivit innan. Det du säger är faktiskt inget jag tänkt på så det måste jag ha med mig och fråga om vid en undersökning!!! Syns sånt på vul eller måste man göra något annat för att se hur livmodern är formad tros? De har ju varit inne via titthål så man tycker de borde sett hur den ser ut, men det är inget jag någonsin hört att de kollat efter så det är ju inte säkert. Tack igen för ett jätte bra tips! Tas tacksamt emot och ska kollas upp!!!

      Ha en fin vecka!
      /C

      Radera
  2. Man måste våga tro!! Det har jag som mantra när allt är för mörkt och tråkigt!! Jag önskar så att du snart ska få ett plus som stannar!

    SvaraRadera
  3. Tack :) Jag ska försöka tro lite mer tror jag. Jag har inte vågat alls det senaste året, men nu vill jag släppa den rädslan.

    Kram

    SvaraRadera