onsdag 2 november 2011

JAG VILL...

.... BLI GRAVID OCH FÅ ETT BARN!

Tror jag tappar förståndet emellanåt. Jag vill detta så gärna att jag ibland tror jag blir tokig. Hur ska man orka vänta längre? Står jag på samma ruta i mars nästa år (när syrrans lillkille nr 2 kommer) så blir jag nog tokig på riktigt. Det är ju skit att man inte kan göra något :(

Laters

2 kommentarer:

  1. Håller med dig. När ska det vara vår tur?? Det känns som tiden runt omkring bara rusar iväg medan man själv sitter helt stilla och tittar på.

    Nångång måste vi väl ändå komma längst fram i kön?

    SvaraRadera
  2. Nu märker man verkligen hur fort tiden går och livet rusar fram. Det är riktigt läskigt! Jag trodde ändå att det skulle vara ok att börja försöka när jag var 30, men nu känner jag att jag kanske var sent ute. Hur ska man hinna med fler barn dessutom? Om man nu har sån tur att få ett förståss... ja, detta var inte alls som jag tänkt mig.

    Nån gång blir det väl vår tur... ja det hoppas jag verkligen och håller tummarna... ikväll kväver jag frustrationen och går på bio. "En dag" blir det :) försöker tänka på att klämma in lite saker som du skrev, får en att tänka på annat. Bio är kanske bra.

    Ha det fint!

    SvaraRadera