fredag 9 mars 2012

Mitt hjärta slår inte...

inte heller någon annans :''(

Orkar inte skriva just nu i detta tjocka mörker. Tack alla som mailat och peppat, det betyder hur mycket som. Jag hör av mig igen när jag orkar.

Kram

9 kommentarer:

  1. Neeeej!!!! Jag trodde verkligen att det var din tur nu- jag var helt övertygad. Det kändes så rätt!! Nu måste dom ju ta detta på allvar och ta reda på vad som är problemet, för uppenbarligen är det ju något som inte står rätt till. Odds och statistik är borta nu, det är ju något som inte stämmer. Åhh jag är så ledsen för din skull, det gör ont i mitt hjärta, jag vet hur gärna du vill det här. Även om du hade förberett dig på det värsta, finns ju alltid hoppet tills det släcks.

    Det finns inget jag kan säga för att få dig att må bättre, men jag tänker på dig och hoppas att du snart är på benen igen och tar dig upp från djupet. Du har ju din man och ni får ta hand om varann och kramas ordentligt nu!

    En varm kram från mig!
    Anna i gbg...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anna, det känns verkligen för jävla jävligt och helgen har bara varit ett mörker. Går inte att beskriva hur man känner liksom, men det är som du säger, var fan är jag i statistiken? De hittar ju inget fel och det finns inte fler tester att göra... ja, vad gör man då? Vi kommer försöka igen samt ställa oss i adoptionskö. Shit så jobbigt detta är. Tack för kommentaren och stor kram tillbaks.

      /C

      Radera
  2. Vilken dag är du på? Det kan ta tid innan man ser ett hjärta. Vad sa doktorn? Beklagar om det skulle vara så =( Men vet att det kan vara klurigt att se hjärta. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sussi, det fanns inget hjärta men heller inget foster som syntes. Livmodern var stor men bara med en grå massa i sig som förmodligen är blod som väntar på att blöda ut. Ni såg ett foster men utan hjärta gissar jag? I sånt fall kunde man ju hoppats men här såg man liksom inget. Vi ska ditt igen på nytt vul på torsdag men det finns inget hopp alls. Det är mest för att boka skrapning om det inte blött ut tills dess :((

      Stämmer att vi i fredags var i vecka 6+6 så ett foster borde man ju sett... Tack för stödet!

      Kram

      Radera
  3. 6+6? Om jag försöker räkna hur du är efter vad skrivit, jag har två gånger inte sett hjärta då som sedan funnits sen!!

    Vad sa doktorn mer? Hjärta brukar vara osäker!

    SvaraRadera
  4. Men va faan!!! Mina tankar hamnar direkt till oktober förra året när jag var med om samma sak. Vetprecis hur du känner dig just nu.

    många kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja :( det är ett helvete på jorden utan just nu. Mår inge bra alls... det finns heller inget mer man kan göra för att hjälpa. Vi får bara fortsätta... hur ska man orka?

      Kram

      Radera
  5. Neeeeej!!!Så orättvist ät det! Så orättvist. Det finns inget jag kan säga för att få dig att må bättre, men jag tänker på dig!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Ja, det känns i hela hela kroppen. Man blir bara så ledsen. Tack för dina varma tankar, de hjälper däremot!

    Kram

    SvaraRadera